روغن سیاهدانه ۱۰۰% خالص ۳۰cc
- 20%

روغن سیاهدانه ۱۰۰% خالص ۳۰cc

15,000 تومان 12,000 تومان

تعداد
مقایسه

روغن سیاهدانه

(BLACK SEED OIL)

NIGELLA SATIVA SEED OILنام علمی :

ترکیبات : ۱۰۰% روغن سیاهدانه

طبع روغن سیاهدانه : گرم و خشک

عملکرد :  تقویت مو

جلوگیری از سفیدی مو

جنس مصرف کننده : زن و مرد

دستور مصرف :برای تقویت موی سر مقدار ۵ پاف به کف سر و ۵ پاف به ساقه مو اسپری شده و بمدت ۲ دقیقه با نوک انگشتان ماساژ داده شود.

تقویت موی ریش و سبیل: برای تقویت ریش صورت و سبیل میتوانید روغن سیاه دانه را به صورت خود زده ‌ و ماساژ دهید و بعد نیم ساعت بشویید.

ماده موثره روغن سیاهدانه : لینولئیک اسید

اثرات فارماکولوژیکی و نحوه عملکرد :

ترکیبات روغن سیاهدانه شامل پالمتیک اسید – لینولئیک اسید – اولئیک اسیدو ویتامین های گروهB و C و Eو….. می باشد.

بررسی ها نشان می دهند که اسیدهای چرب اُمگا- ۳  و اُمگا-۶ با سلامت مو در ارتباط هستند؛ زیرا اغلب مردم وقتی منابع این نوع اسیدهای چرب را کمتر مصرف می کنند و یا اصلاً مصرف نمی کنند، دچار خشکی و شکنندگی مو ، خارش و شوره پوست سر و در نهایت ریزش مو  می شوند.
اسیدهای چرب اُمگا-۶ شامل اسید لینولئیک و اُمگا- لینولئیک اسید می باشد و در روغن های غیر اشباع گیاهی مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن سیاهدانه، روغن بادام زمینی  و روغن آفتابگردان یافت می شوند.

این روغن به دلیل دارا بودن کلسیم و ویتامین های گروه B  و غیره باعث تقویت و تغذیه ی درونی موها می شود.

همچنین می تواند سبب بهبود رشد و توسعه مویرگ ها و عروق خونی گردد و به رشد موها کمک نماید و در بسیاری از افراد سبب افزایش جریان خون به ریشه موهای سر می گردد و رشد موها را در بسیاری از افراد تسریع می نماید.

علاوه بر این نشان داده شده است که ویتامین E به رشد موها و پیشگیری از کاهش موها نیز کمک  می نماید. مکانیسم اثر ویتامین E بر تقویت موها هنوز به طور دقیق شناخته نشده است ،یکی از دلایل احتمالی این است که ویتامین  E به رشد عروق خونی و مویرگ های خونرسان به ریشه موها کمک می نماید و زمانی که مویرگ ها افزایش یابند جریان خون یهتر می شود . لذا به نظر می رسد که با مصرف ویتامین E  میزان جریان خون به پوست سر بهتر می گردد و از ریزش موها پیشگیری می شود.

استفاده ی موضعی از روغن سیاه دانه باعث تقویت پوست سر می‌شود و موها را نرم و تقویت می‌کند. این روغن برای تغذیه‌ی موهای شکننده، کدر، بی حالت و ضعیف، فوق العاده است.

این روغن باعث رفع دائمی سفیدی موها و سیاه شدن موها از ریشه خواهد شد که از طریق برگرداندن ملانین ها و رنگدانه های مهاجرت کرده از ریشه مو به فولیکول ،آثار خود را طی دوره اولیه استفاده نشان خواهد داد و پس از آن بدون نیاز به رنگ مو و پنهان کردن تار موهای سفید و با اطمینان از تاثیر دائمی این محصول از رنگ تیره طبیعی مو برخوردار خواهید برد.

نکات:

برای تقویت مو حتما دقت شود، روغن به پیاز مو برخورد کند. همچنین لازم است بیشتر از مدت زمان دو ساعت روغن روی سر نماند و بعد از این مدت، حتما موها شسته و آبکشی شوند.

این روغن باعث خشکی مو می شود. بنابراین توصیه می شود برای موهای چرب و معمولی استفاده شود.

اثرات این روغن گیاهی به منظور تقویت مو، بعد از سه هفته مصرف و رفع سفیدی مو، بعد از سه ماه مصرف مشهود است.

 

Refrence :

۱ – Skolnik P, Eaglstein WH, Ziboh VA. Human essential fatty acid deficiency: treatment by topical application of linoleic acid. Archives of dermatology. 1977 Jul 1;113(7):939-41.

۲ – Wajs A, Bonikowski R, Kalemba D. Composition of essential oil from seeds of Nigella sativa L. cultivated in Poland. Flavour and fragrance journal. 2008 Mar 1;23(2):126-32.

۳ – Aburjai T, Natsheh FM. Plants used in cosmetics. Phytotherapy research. 2003 Nov 1;17(9):987-1000.

۴ – Hamedi A, Zarshenas MM, Sohrabpour M, Zargaran A. Herbal medicinal oils in traditional Persian medicine. Pharmaceutical biology. 2013 Sep 1;51(9):1208-18.

۵ – Nickavar B, Mojab F, Javidnia K, Amoli MA. Chemical composition of the fixed and volatile oils of Nigella sativa L. from Iran. Zeitschrift für Naturforschung C. 2003 Oct 1;58(9-10):629-31.

۶ – Youssef MK, Eshak NS, Hana RS. Physicochemical characteristics, nutrient content and fatty acid composition of Nigella sativa oil and sesame oil. Food and Public Health. 2013;3(6):309-14.

 

 

 

 

دیدگاه مشتریان
0
0 امتیاز
1 ستاره
0%
2 ستاره
0%
3 ستاره
0%
4 ستاره
0%
5 ستاره
0%
دیدگاه ها

دیدگاهی ثبت نشده است.

یک دیدگاه ارسال کنید

اولین نفری باشید که دیدگاه ارسال می کنید “روغن سیاهدانه ۱۰۰% خالص ۳۰cc”

0

بالا

X